Velkommen til vår Nike Nettbutikk!

Nike Free 3.0 V4 Dame Sko Rosa Grå

Flere visninger

Nike Free 3.0 V4 Dame Sko Rosa Grå

Bli den første som omtaler dette produktet

SKU:NW1305062356

Availability: På lager

862,50 kr 531,75 kr

* Påkrevde felt

Oversikt

Navn:Nike Free 3.0 V4 Dame Sko Rosa Grå
Farge:Rosa Nike Free Sko
Serien:Nike Free 3.0 V4 Sko

SUPREME FLEKSIBILITET FOR EN BARFOT-LIGNENDE RIDE
Nike Free 3.0 løpesko er det som ligger nærmest barbeint at Nike har tilbudt seg å date. Designet for fleksibilitet og fot styrking, leverer den også føttene beskyttelse og trekkraft av en sko.

SØMLØS ØVRE
Den sømløse, kompositt øvre gir lett støtte der du trenger det. Den har større perforeringer for mer fleksibilitet og mindre i områder som krever mer støtte.

FLEKSIBILITET
Flex grooves langs lengden og bredden på mellomsåle forbedre fleksibiliteten for en mer naturlig steg, mens diagonale spor gjennom buen øke fleksibiliteten og bidra til å øke foten styrke. Den lave profilen mellomsåle dobler som en yttersåle, dramatisk redusere den samlede skoen vekt.

STØTTENDE FIT
En full innerhylse laget av netting tilbyr en sokk-lignende passform som klemmer foten, men likevel gjør det enkelt på og av. Den minimal, støpte sockliner følger fotens kurver for forbedret passform, komfort og støtte.

ORIGINS
Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, simulere barfot. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse.
Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.

FLERE FORDELER
Reflekterende Swoosh design varemerke for økt synlighet i lite lys
Strategisk plassert karbon gummi for holdbarhet
Solid-gummi pods på den mediale tå for holdbarhet og trekkraft
Vaffel yttersåle for trekkraft, holdbarhet og en mer nøytral, effektiv toe-off