Velkommen til vår Nike Nettbutikk!

Nike Free Run+ 2 Damesko Svart Lilla

Flere visninger

Nike Free Run+ 2 Damesko Svart Lilla

Bli den første som omtaler dette produktet

SKU:NW1305062214

Availability: På lager

825,00 kr 435,00 kr

* Påkrevde felt

Oversikt

Navn: Nike Free Run+ 2 Damesko Svart Lilla
Farge: Svart Nike Sko
Serien: Nike Free Run+ 2

BARFOT-LIGNENDE FRIHET, SHOE-SOM STØTTE

Nike Free Run + 2 Løpesko Leverer De Naturlige-Motion Fordeler Av å Kjøre Barbeint Med En Super-Fleksibel, Men Støttende Mellomsåle Og En Ultralett Øvre. Den Minimalistiske Designen Bidrar Til å Styrke Foten Og Ankelen Ved å Arbeide Kjernemuskulaturen Som Ikke Er Aktivert i Konvensjonelle Joggesko, Mens Flerefargealternativer La Deg Skryte Personlige Stil.

NIKE GRATIS ORIGINS

Etter å Ha Lært At Stanford Idrettsutøvere Hadde Trent Barbeint På Universitetets Golfbanen, Tre Av Nike Mest Innovative Og Kreative Medarbeidere Satt Ut For å Utvikle En Sko Som Føltes Naturlig Og Vektløs, Akkurat Som Barfot. I 2002 Undersøkte De En Gruppe Menn Og Kvinner Med Trykk-Måling Innleggssåler Tapet Til Sine Føtter, Med Høy Hastighet Kameraer For å Ta Bilder Av Hver Fot i Bevegelse. Teamet Brukte Åtte År På å Studere Biomekanikk Av Shoeless Løping. Resultatene Ga En Dyp Forståelse Av Fotens Naturlige Landing Vinkel, Trykk Og Tå Posisjon, Slik At Nike Designere Til å Bygge En Ukonvensjonell Og Fleksibel Løpesko Fra Innsiden Og Ut.

MER OM DENNE SHOE

Pustende Mesh Øvre Med Ekstra Reflekterende Elementer For Økt SynlighetPhylite Mellomsåle Og Yttersåle For En Ultra-Lett, Spenstig TurDype Nike Free Flex Grooves Langs Yttersåle For Naturlig Utvalg Av Bevegelse Og Fleksibilitet